4×4 auto huren in Botswana

Zoek je het echte Afrika en Botswana avontuur en wil je individueel reizen? Als het antwoord ja is dan is een 4×4 auto huren in Botswana de oplossing. Je kunt dan een bijzondere self drive safari reis maken dwars door de wildparken in Botswana. Met een huurauto heb je vrijheid je eigen reisroute te kiezen en zo de mooiste droomreis te maken in Botswana.

Met een 4×4 huurauto kun je zo wel gaan kamperen als gebruik maken van de vele lodges en safari camps in Botswana.

Een 4×4 auto huren in Botswana kan voordelig via Selfdrive4x4.com. De grootste aanbieder van self drive reizen naar Botswana. Er zijn verschillende 4×4 auto’s beschikbaar voor de verhuur. De meest gebruikte types die aangeboden worden als huurauto in Botswana zijn de Toyota Land Cruiser, de Land Rover Defender en de voordelige Toyota Hilux.

Met een 4×4 auto kun je bijvoorbeeld het Moremi Game Reserve in Botswana bezoeken. Hieronder een filmpje gemaakt bij o.a. Third Bridge in Moremi.

Voor meer informatie over 4×4 autohuur in Botswana kun je op de selfdrive4x4.com website kijken voor het complete overzicht van 4×4 auto’s dat beschikbaar is in Botswana.